Bianca Taapken

Ruim twee decennia boekte ik zelf met grote regelmaat inspirerende en originele vergaderlocaties. Als marketingcommunicatie-adviseur met een juridische achtergrond, lag mijn uitdaging in het vinden van de meest perfecte locatie voor kritische en verwende opdrachtgevers. Locaties die een zakelijke meeting naar een hoger plan tillen. Accommodaties die iets verrassends toevoegen aan de meestal serieuze meetings. Noemt het mijn guilty pleasure;-) 

MeetBosRijck is dan ook niet zomaar een vergaderlocatie, het is mijn ultieme idee van hoe je als team het maximale haalt uit een ‘hei- of brainstormsessie’. Waar grote stappen worden gemaakt als de service en omstandigheden helemaal optimaal zijn. In een stijlvolle en intieme setting midden tussen het groen. En met de ondersteuning van een ware levensgenieter. Welkom bij MeetBosRijck.

Naast gastvrouw ben ik ook beschikbaar als discussie- of gespreksleider van uw meeting. Met mijn ruime levenservaring en communicatieve en sociale vaardigheden leid ik desgewenst brainstorm- of strategiesessies. Of help u mee om een passend programma samen te stellen waarin nieuwe kansen en ontwikkelingen centraal staan. Laat mij uw wensen weten en we kijken samen naar een passende invulling binnen het beschikbare budget.

Bianca Taapken

Reserveren